Маникюр

„Маникюрът – визитната картичка на една жена”

Маникюрът е една малка, но учудващо важна част от визията на всяка жена.

Той заедно с ръцете “говорят” за възрастта, професията, общото здраве на организма, типа нервна система, вредните привички, естетическите вкусове и отношението към собственото аз.

Стилен, ежедневен, цветен, френски, с декорация или релеф, маникюр за повод и без повод... Това не е прищявка или женска глезотия. Маникюра говори много за вас и създава едно от първите впечатления при среща с околните. Бъдете стилни и поддържани. Чувствайте се красиви!

Всеки клиент има възможност да разгледа различни модели и да му се направи този, който пожелае.

Богат избор от компютърни снимки и схеми.

Спа – маникюр

Спа процедурите навлизат все повече в нашето ежедневие и са един прекрасен начин да избягаме от натовареното ежедневие, да разпуснем и да се погрижим за себе си.

Спа маникюр е качествена услуга, която обогатява с витамини и терапевтични съставки, които обикновено присъстват в лечението, грижата за кожата и вече са достъпни за ръцете. Ароматерапията придава на маникюра изисканост и оригиналност.

Ръцете се потапят в топла вода с етерични масла и соли. Прави се лек масаж. Кожата на ръцете се ексфолира с помощтта на скраб. Ноктите се почистват и оформят. Нанеся се заздравител и крем за ръце, за да се подхрани максимално кожата на ръцете и ноктите